Šport
11 ogledov

Murray za neodvisno Škotsko

andy murray davisov pokal velika britanija ZDA Reuters
Škotski teniški igralec Andy Murray je podprl škotsko neodvisnost in obsodil taktiko nasprotnikov neodvisnosti. Na referendumu se Škoti danes odločajo o razdrtju 307 let stare vezi z Veliko Britanijo.

"Danes je velik dan za Škotsko. Negativnost vseh nasprotnikov neodvisnosti v zadnjih dneh je popolnoma spremenila moj pogled. Komaj čakam, da vidim rezultat. Naredimo to," je na socialnem omrežju Twitter zapisal dobitnik zlate olimpijske medalje leta 2012, tenisač Andy Murray.

Čivk retvitan 10.000-krat

Vodja kampanje za neodvisnost Škotske Alex Salmond je včeraj še zadnjič nagovoril volivce: "Ne smemo jim dovoliti, da nam govorijo, česa ne smemo. Zdaj moramo narediti to."

Čivk Murrayja je bil retvitan več kot 10.000-krat, tudi s strani Salmonda. Škoti se prav danes odločajo o samostojnosti, v preteklih dneh pa se je debata med zagovorniki "unionizma" in samostojnosti precej zaostrila.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.