Slovenija
56 ogledov

Mussomeli ima Santamobil

santamobil
1/3
ambasada ZDA
Ameriški veleposlanik Joseph A. Mussomeli se bo do 6. januarja vozil v Santamobilu.

V avtomobil za Božička so predelali uradni avtomobil, s katerim prevažajo veleposlanika. Santamobil, kot ga je poimenoval na svojem Facebook profilu, ima rogove in rdeč nos, kot jelen Rudolf, ki vleče kočijo z Božičkom. 

Veleposlanik Joseph A. Mussomeli je pojasnil, da bo avtomobil tako okrašen do praznika svetih treh kraljev 6. januarja, seveda če kdo ne bo pred tem ukradel rogov in rdečega nosu. 

Glavna skrb ni Washington, ampak kaj misli Božiček

Na vprašanje, kaj na okraske porečejo v Washingtonu, pa je odgovoril, da jim ponavadi ne sporočajo, kaj počnejo, razen kadar sami vprašajo. Kot pravi Mussomeli, jih na veleposlaništvu bolj skrbi, ali bo Božiček ocenil, da so pridni ali poredni. 

Na vprašanje, ali je Santamobil hitrejši od njegovega uradnega vozila, Božičkove sani namreč drvijo z izjemno hitrostjo, pa pravi, da je avto blindiran in zato precej težji od Božičkovih sani. "Nekajkrat smo že prebili zvočni zid, svetlobne hitrosti pa nikakor ne moremo," se je pošalil Mussomeli.

Komentarjev 2
  • depresija 20:28 18.december 2014.

    Je počaku, da so komisarja JJ spustil, da se lahko osebno poslovita in se mu JJ lepo zahvali za vso podporo ''desnemu komunizmu''..

  • svašta 14:50 18.december 2014.

    a on je še vedno tu??? a ni bil že pred kakšnim letom tik pred tem, da odpeketa? no, čas bi že bil...