Slovenija
25 ogledov

Mussomeli poziva Američane, naj glasujejo zanj

Jospeh Musomelli You tube
Ameriški veleposlanik v Sloveniji Joseph Mussomeli je na Youtubu objavil video, v katerem poziva Američane, naj glasujejo zanj.

Ameriški veleposlanik v Sloveniji Joseph Mussomeli se je v svojem slogu spet odločil šokirati javnost. Na Youtubu je namreč objavil video, v katerem Američane pred prihajajočimi predsedniškimi volitvami poziva, naj glasujejo zanj.

Je osebnost, ki jo Amerika potrebuje. "Moški s severa, ki se je poročil z žensko z juga. Je zaveden Američan. Ima vrsto let političnih izkušenj. /.../ Ni mu vseeno za ljudi in ima stoodstotno podporo pri otrocih starih od nič do treh let ..."

Na koncu Mussomelli brez nogavic na fotelju pozove svoje volilce: "Sem Joe Mussomeli in odobravam to sporočilo. Res? Ali kandidiram? Sem res najboljše, kar lahko Amerika ponudi? Moji dragi Američani. Prosim, čim prej se registrirajte za oddajo glasu na predsedniških volitvah, sicer se lahko zgodi, da bo izvoljen nekdo, kot sem jaz. Je to res tisto, kar si zasluži Amerika? Ali to pričakujemo od demokracije?"

Komentarjev 1
  • dragec 08:31 25.september 2012.

    Moški, ki je zaveden Američan, ki je zelo vpliven v Sloveniji, prosi slovence da glasujejo za njega.