Svet
88 ogledov

Na avtocesti mu je "pobegnil" avto, pa je stekel za njim

avtocesta moški Facebook/Police Neuchateloise
Moški je na avtocesti lovil avtomobil, ki mu je pobegnil in tvegal svoje življenje. Policija ga je že izsledila.

Švicarski policisti so na svojem Facebooku objavili posnetek dogajanja na enem od avtocestnih odsekov. Na posnetku je moški, ki teče za svojim avtomobilom in pri tem tvega svoje življenje. 

Moški je v ponedeljek nekaj po 14. uri na odstavnem pasu ustavil avto in izstopil iz njega, da bi se pogovoril z voznikom tovornjaka. Pri tem pa očitno ni poskrbel za varno zaustavitev avtomobila, saj se je ta začel premikati. Voznik pa je, ne da bi dobro pomislil, stekel za njim. 

Moški je imel srečo, da ga katero od vozil ni zadelo. Relativno dobro se je končalo tudi za pobegli avtomobil, saj je trčil v ograjo in nato v prometni znak, ki ga je zaustavil. 

Policisti so bili o dogodku obveščeni v četrtek, ko so jim sporočili, da je bila poškodovana ograja na avtocesti. Po pregledu posnetkov z nadzornih kamer, pa so ostali brez besed. Posnetek so objavili na spletu, da bi lahko izsledili voznika, pa tudi da bi ljudi opozorili, da se tega ne počne. 

Uspeli so izslediti tako voznika avtomobila kot tovornjaka, več podrobnosti o tem, zakaj se je moški tam ustavil, pa niso razkrili. 

 

 

dezurni@zurnal24.si

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.