Šport
11 ogledov

Na božičkovo tekmo Olimpije zastonj

Ice fest Trg republike Olimpija Jesenice Reševalni pas/Twitter
Telemach Olimpija je predčasno prekinila sodelovanje s 24-letnim hrvaškim branilcem Ivanom Šijanom. Jutri bo pred parlamentom sicer na sporedu božičkova tekma.

Ivan Šijan ne bo v kadru Telemach Olimpije, ki se bo jutri na Trgu republike v Telemachovi božičkovi tekmi pomerila z Dornbirnom. Gre za dvoboj 30. kola v ligi Ebel, pomerili pa se bosta zadnjeuvrščeni ekipi razširjenega avstrijskega prvenstva. Zmaji imajo trenutno tri točke manj od tokratnega tekmeca.

Letos HDD Telemach Olimpija v sodelovanju s Telemachom ne podarja božičnega darila le otrokom, kot jim ga je do sedaj, temveč tudi njihovim staršem, saj si bodo lahko vsi brezplačno ogledali tekmo. Vstop na stojišča je namreč prost do zapolnitve kapacitet. Lastniki sezonskih vstopnic bodo nameščeni na sedežih, vstop jim bo omogočen vstopnico, ki jo bodo prevzeli na posebni info točki ob glavnem vhodu.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.