Magazin > Film & Glasba & TV
143 ogledov

Na Britih spljuvali Martinov poklon Georgeu Michaelu

Chris Martin Profimedias
Chrisa Martina primerjali z Georgeom Michaelom. Tviteraši niso bili prizanesljivi.

Gledalci britanskih glasbenih nagrad Brit Awards so na Twitterju popljuvali nastop Chrisa Martina, ki ga je posvetil pokojnemu Georgeu Michaelu. Pred nastopom frontmana Coldplay so na oder stopili Georgeovi prijatelji, ki so ga spremljali v 80. letih, ko je začel svojo kariero.

Prvi je spregovoril Andrew Ridgeley, s katerim je George ustanovil skupino Wham!. "Leta 1975 sva bila dva fanta, ki sta delila enako ljubezen do glasbe. Skupaj sva ustvarila nekaj čudovvitega in izdala najin prvi album," je povedal Andrew. Spregovorila pa je tudi Pepsi, backvokalistka skupine Wham: "Zanj smo takoj vedeli, da bo postal velika zvezda. Njegov glas je bil izjemen. George mi je bil kot brat. Vedno bom izjemno ponosna na njegov uspeh in na njegovo glasbo.“

Po govoru je nastopil Chris Martin z Georgeovo pesmijo iz leta 1986 A Different Corner. Pesem je začel sam, nato pa je zapel skupaj z Georgeom, ki je pel na posnetku na video projekciji. Gledalci z njegoviim nastopom niso bili najbolj zadovoljni. "Ko misliš, da je Chris Martin končno začel dobro peti in ugotoviš, da so dodali glas Georgea Michaela,“ je zapisal eden od tviterašev drugi pa: "Chris Martin je s tem nastopom dokazal, da Georgeu Michaelu ni enakega."

 
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.