Slovenija
24 ogledov

Na cestah slabša vidljivost

Fotografija je simbolična. (Foto: Saša Despot) Saša Despot
Po podatkih Prometno-informacijskega centra za državne ceste megla v pasovih ponekod na Dolenjskem, Štajerskem in v Prekmurju zmanjšuje vidljivost.

Po podatkih Prometno-informacijskega centra za državne ceste megla v pasovih ponekod na Dolenjskem, Štajerskem in v Prekmurju zmanjšuje vidljivost.

Zaradi prireditve bosta danes med  11. in 12. uro  zaprti cesti Grgelj - Fara in Kot - Grgelj, obvoza ne bo. Med 12. in 15. uro pa bo v Zrečah na cesti Zreče - Rogla promet oviran zaradi prireditve, občasno bodo postavljene kratkotrajne popolne zapore Liptovske ulice v Slovenskih Konjicah.

Na Primorskem je zaradi del še vedno zaprta polovica avtoceste med priključkoma Postojna in Logatec ter izvoz in uvoz Unec proti Ljubljani. Promet poteka po drugi polovici avtoceste dvosmerno.

Promet skozi predor Karavanke zaradi del poteka izmenično enosmerno s čakalno dobo pred predorom. Nočnih popolnih zapor v obe smeri ne bo do torka.

Polovica pomurske avtoceste med priključkoma Pernica in Lenar je zaradi del zaprta. Promet poteka po drugi polovici avtoceste dvosmerno.

 

Danes do 22. ure bo zaprta cesta Kranj - Preddvor pri Hotemažah. Obvoz je po državnih in občinskih cestah.

 

Policija voznike v zastojih opozarjajo naj med ustavljenima kolonama vedno pustijo dovolj prostora za vožnjo in prehod intervencijskih vozil.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.