Slovenija
16 ogledov

Na cestah kolone pločevine

Danes se za mnoge začenja dopust, številni so se proti morju odpravili v upanju na osvežitev v izjemno visokih temperaturah.

Vse to pa se že pozna na cestah, kjer je povečan promet, predvsem proti mejnim prehodom.

Po podatkih Prometno-informacijskega centra za državne ceste (PiC) so zastoji in povečan promet na koncu podravske avtoceste v smeri mejnega prehoda Gruškovje in na obalnih cestah.

Spodaj si lahko ogledate trenutno stanje na mejnem prehodu Gruškovje preko kamere Prometno-informacijskega centra za državne ceste. Za novo sliko osvežite stran.

Pri izstopu iz države se boste načakali tudi na nekaterih mejnih prehodih. Osebna vozila čakajo pri izstopu na mejnem prehodu Gruškovje 25 minut, Starod 45 minut in Dragonja 30 minut. Pri vstopu v državo pa na Gruškovju 30 minut in Sečovljah 20 minut.

Prihaja najbolj obremenjen čas

Poleti je sicer največ gneče na slovenskih cestah pričakovati zadnji konec tedna v juliju, ko se začnejo počitnice v nekaterih nemških deželah in Italiji, povečan promet pa je pričakovati tudi ves avgust in prvi teden v septembru.

Kakšne so razmere na cestah preverite tudi na http://www.zurnal24.si/promet.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.