Slovenija > Črna kronika
225 ogledov

Na cesti Kamnik pod Krimom-Rakitna umrl motorist

Nesreča motorista (fotografija je simbolna). Profimedia Nesreča motorista (fotografija je simbolna).
Včeraj ob 16.15 se je na regionalni cesti Kamnik pod Krimom-Rakitna zgodila prometna nesreča, v kateri je umrl 35-letni motorist, so sporočili iz Generalne policijske uprave.

35-letni motorist je vozil iz smeri Kamnika pod Krimom proti Rakitni.

V levem nepreglednem ovinku je zapeljal čez neprekinjeno črto na nasprotni vozni pas ter začel prehitevati motorno kolo in dva osebna avtomobila.

V tem trenutku je iz nasprotne smeri pravilno po svojem voznem pasu pripeljal voznik motornega kolesa. 35-letni motorist je zaradi tega sunkovito zapeljal v desno, izgubil oblast nad vozilom in trčil v drevo.

Reševalci so mu nudili prvo pomoč, vendar je kljub temu zaradi hudih poškodb na kraju nesreče umrl.

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 4
  • Žurnalček 22:23 29.avgust 2016.

    Na tej cestu se noben motor ne pelje ampak se z motorji dirka oz. vozi na nož gor in dol do Rakitne . Kar je iskal , to je dobil in ne gre za prometno nesrečo , ampak za smrt ...prikaži več motorista na privatni dirki !

  • Polhar 18:02 29.avgust 2016.

    Samo vprašanje ure je bilo, gdaj se bo na tej cesti to zgodilo. Pogosto sem na tej relaciji, nekajkrat je šlo za las, a tistih, ki bi morli skrbeti za red, tam skoraj da ni. Gdo ve, morda tudi sami ...prikaži več v prostem času preizkušajo svoje GP sposobnosti.

  • Zmago 10:11 29.avgust 2016.

    Še en, ki se mu je pač mudilo,........... pa je prišel kar nekaj let prej na cilj !!! Na srečo ni nikogar s sabo vzel !!!Policaji se pa raje igračkajo z radarji in podobno šaro za minimalne prekrške, namesto ...prikaži več da bi v prvi vrsti pospravili s cest divjake vseh sort !!!Za moje pojme, če se nekdo vozi po omejitvah (oz. celo nekaj čez) ga je P R E P O V E D A N O prehitevati in si DOLŽAN držati varnostno razdaljo !!! To bi bilo potrebno vsem vbiti v glavo že v avto šoli !!!