Magazin > Lepota & telo
4 ogledov

Na delu je bil Photoshop

The Intimate Britney Spears
1/6
Profimedias
Bog blagoslovi vse maskerke in tistega, ki je izumil Photoshop, si je ob pogledu na svoje fotografije, ki so jih uporabili za oglas, verjetno mislila Britney Spears.

Britney Spears bo jeseni lansirala svojo linijo spodnjega perila The Intimate Britney Spears. Z oglaševalsko kampanjo se je očitno zelo mudilo … Fotografije so namreč že objavljene in Britney je na njih videti fantastično, čeprav se bo morala v resnici za takšno fit telo še malce preznojiti v fitnes centru. Nazadnje so v javnost namreč prišle fotografije njenih nog, na katerih je lepo viden celulit. V oči pa nam niso padle le njene noge, ampak tudi njene roke, ki so v realnem življenju debelejše kot na fotografiji. Pa tudi v obraz je drugačna ... Skratka, lotili so se je iz vseh zornih kotov. Kot se za oglase spodobi.

Je pa res, da se Britney trudi za boljšo kondicijo. Zvezdnica večkrat na teden obiskuje fitnes, spremenila pa naj bi tudi svoj jedilnik.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.