Slovenija > Črna kronika
88 ogledov

Na dolenjki verižno trčenje

Nesreča na dolenjski avtocesti
1/4
Bralka
Zaradi naleta štirih vozil na dolenjski avtocesti je bila kolona dolga kolona tri kilometre.

Na dolenjski avtocesti se je zgodila prometna nesreča, v kateri so bila udeležena štiri vozila. "Pred 7. uro smo bili obveščeni, da se je pri Grosupljem v smeri proti Ljubljani zgodila prometna nesreča, v kateri so naletela štiri vozila," je pojasnila Nataša Pučko s PU Lljubljana. V nesreči je bila ena oseba poškodovana.

Nekaj pred deveto uro so posledice prometne nesreče na dolenjski avtocesti med priključkoma Cikava in Šmarje Sap proti Ljubljani odstranili. Na odseku Škofljica - Ljubljana je še vedno gost promet z zastoji.

Fotografije s prizorišča nesreče nam je poslal bralec; zahvaljujemo se, hkrati pa odsvetujemo takšno početje. V prvi vrsti poskrbite za svojo varnost, pogosto se zgodi, da ravno zaradi opazovanja voznikov nesreče pride do še kakšnega trčenja.

Zapora ceste | Avtor: Darsova kamera Darsova kamera
Počilo tudi na Štajerskem

Dopoldne so zarado prometne nesreče zaprli tudi polovico štajerske avtoceste, in sicer med priključkoma Celje-center in Slovenske Konjice proti Mariboru. Nastal je več kilometrov dolg zastoj. Cesto so okrog 12.30 ponovno odprli za ves promet.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.