Magazin > Film & Glasba & TV
91 ogledov

Na EMI bo nastopil ameriški resničnostni zvezdnik

Duncan Kamakana Facebook
Na odru se bo slovenski pevki pridružil na EMI v drugem predizboru.

Evrovizija je iz leta v leto vedno bolj priljubljena tudi izven evropskih meja. Na letošnjo EMO prihaja Duncan Kamakana, pevec havajskih korenin, ki ga je ameriško občinstvo spoznalo v resničnostnem šovu The Voice. Zapel bo skupaj s slovensko pevko Katayo.

Kataya | Avtor: Saša Despot Saša Despot
"Za sodelovanje s havajskim pevcem in tekmovalcem ameriškega sova The Voice je odgovorna producentka in organizatorka Megi Milošević. Ona je bila tista, ki je z njim v stiku že od začetka in je v vseh nas prepoznala neko čarobno zgodbo, ki bi jo lahko pripeljali na Emo in seveda na Evrovizijski oder,“ je za Žurnal24 povedala Kataya. Dodala je, da se z Duncanom za enkrat še nista spoznala, da pa se vsekakor veseli tudi sodelovanja v živo.

"Čutim, da bo to odlično sodelovanje, saj je naša ekipa že zdaj fantastična. Duncan bo samo zaradi Eme prišel v Slovenijo in se že zelo veseli, da jo pobližje spozna," je še dodala zgovorna glasbenica.

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.