Svet
55 ogledov

Na Facebooku iskala fanta, naletela na njegovo punco

Pippa McKinney se je odločila izkoristiti moč socialnih medijev in poiskati fanta, s katerim se je strastno poljubljala v nekem klubu. Prej kot on pa ga je zasledila njegova punca ...

22-letna Pippa McKinney je današnji hit socialnih omrežij. Dekle je namreč preko Facebooka iskalo fanta, ki ga je srečala med praznovanjem v enem od klubov v Manchestru, naletela pa na kar nekaj presenečenj. Presenečena pa je bila tudi njegova punca.

Sporočilo je postalo viralno

"Srečanje s tem fantom sinoči me je čisti zadelo,  narobe sem si zapisala njegovo telefonsko številko, bi ga pa zelo rada še videla. Je iz Whythenshawa in ime mu je Matt. Lahko kdo pomaga, ha, ha?," je zapisala 22-letnica ki je v enem od postov tudi menila, "da gre morda za ljubezen njenega življenja".  Njena zgodba je danes malodane na vseh britanskih portalih.

Sporočilo je delilo 2400 ljudi in všečkalo več kot 20 tisoč. V enem od komentarjev pa je nekdo označil tudi dekle fanta, ki je, kot pravi Pippa, prejšnjo noč zagotavljal, da je samski.

"Pomislila sem, le kdo je to in kliknila na njen profil in zagledala njega na njeni fotogtrafiji. Počutila sem se tako zelo neumno. Grozno mi je bilo zaradi sebe, zaradi nje in tudi zaradi njega," je dejala 22-letnica."Niti pomislila nisem, da bi lahko imel dekle, saj mi je ves čas govoril, da je samski. Če bi vedela, da ima dekle, se ne bi zapletla z njim in ga iskala preko Facebooka," pravi osramočena Pippa.Ko sta s fantom stopila v stik, jo je prosil, da sliko umakne ...

Komentarjev 3
  • zkvazdjkrregistracijozahtevate 13:41 07.oktober 2015.

    Sam pač ne pol jamrat pa jokat če fant ni tak dobr kot izgleda.No isto velja pri obeh spolih.

  • zkvazdjkrregistracijozahtevate 13:40 07.oktober 2015.

    Fantje so barabe in dokler fanta ne poznaš vsaj en let nimaš kej z njim srat...ker se pri mnogih prej al slej izkaže da niso to kar zgledajo in niso tako nedolžni kot so vidt. Pa so lahk še tko ...prikaži več super duber vidt....treba si je vzet čas al pa igrat loterijo. Tvoja odločitev.

  • Papaja Popi 09:51 07.oktober 2015.

    Se zgodi....................