Slovenija > Črna kronika
185 ogledov

Na Hrvaškem v nesreči udeležen tudi slovenski kombi

Na Hrvaškem v nesreči udeležen tudi slovenski kombi Dusko Jaramaz/PIXSELL
V prometni nesreči s smrtnima žrtvama na Hrvaškem udeležen tudi slovenski kombi, poleg njega sta bila v trčenju udeležena še osebno vozilo z zadrsko registrsko tablico in nizozemski avtodom.

V prometni nesreči v kraju Ličko Cerje na Hrvaškem, v kateri so bila udeležena tri vozila, sta umrli dve osebi - ženska in otrok - v osebnem vozilu. Voznika osebnega vozila so prepeljali v bolnišnico v Gospiću.

Kot je povedal očividec hrvaškim novinarjem 24sata, je voznik modrega osebnega vozila želel zaviti levo, zato je čakal, da odpeljejo mimovozeča vozila. Takrat naj bi vozilo zadel voznik kombija s slovensko registrsko, pri čemer je osebno vozilo odbilo v nizozemski avtodom. "Ko je prišel Slovenec iz kombija, se je začel tresti. Od šoka je bil popolnoma otopel in sploh ni govoril. Na cesti je ležal zmeden. Polil sem ga z vodo in ga poklicati k sebi," so pričevanje očividca, ki je kasneje pomagal tudi drugim udeležencem nesreče, povzeli hrvaški novinarji. 

Ogled kraja nesreče je trajal več ur.

Komentarjev 2
  • jakec1575 18:05 24.junij 2017.

    Nesreca nikoli ne pociva,dejstvo pa je, da smo slovenski vozniki eni najslabsih, takoj za hrvati po obasanju nacesti in previdevanju moznih situacij in scenarijev, ko je na cesti mnogo vozil. Prehitevanje po vznem pasu na avtocesti, premajhna in frajerksa varnostna ...prikaži več razdalja itd. Ko gledas slovenske ceste,ne mores razumeti padca IQja.

  • Avatar Džoser
    Džoser 17:10 24.junij 2017.

    NIMAM KOMENTARJA ZA TAKO SPOSOBNE VOZNIKE NE GLEDE NA NARODNOST.