Magazin > Film & Glasba & TV
192 ogledov

Na kmetijo prihajajo trije novi tekmovalci!

Barbara, Borut, Kaja, Kmetija:Nov začetek Planet TV
Kmetija: Nov začetek bo že v prvem tednu dobila tri nove tekmovalce. Kdo so in kateri družini se bodo pridružili?

Kmetovalcem se niti sanja ne, da se jim bodo že v prvem tednu pridružili trije novi tekmovalci. Dve dekleti in en fant. Za enkrat še ne vemo, kateri družini se bodo pridružili, a vse to bo jasno zelo kmalu. Spodaj preberite, kdo so.

Dvajsetlenta Kaja Rožič prihaja iz Doma in zase pravi, da je zelo „odštekana“. Doma imajo kmetijo, zato ve, da krave niso vijolične, tako kot to predstavlja televizija. Ima veliko izkušenj, saj je doma skrbela za različne živali. Pravi, da se načeloma bolje razume z moškimi, saj se raje pogovarja o avtomobilih kot o običajnih ženskih temah. Pravi, da ženske zanjo menijo, da je malce arogantna. Njen adut za zmago je moč, pravi. Trenutno je v zvezi in fant jo pri njeni odločitvi za vstop v igro brezpogojno podpira.

Drugo dekle, ki prihaja na Kmetijo pa je 24-letna Barbara Brinar iz Prebolda. Njen moto je: »Kjer je volja, tam je moč.« Pomanjkanje hrane in higiena na Kmetiji: nov začetek ji namesto skrbi, izvabita zgolj nasmeh na ustnice, saj ji to predstavlja le manjši izziv. Dolga leta je trenirala košarko, bila je tudi trenerka moške košarkarske ekipe. Na Kmetiji: nov začetek se je pripravljena sotekmovalcem prilagoditi in obenem tudi taktizirati. Njena strategija, »tiha voda bregove dere«, ji bo po njenem mnenju pomagala do zmage. Tistim, ki jo nameravajo tako ali drugače prizadeti pa že vnaprej sporoča, da se zna maščevati na lep način. Opravila je trimesečno vojaško urjenje in pravi, da bi moral v vojsko prav vsak državljan, saj se na ta način gradi človekova osebnost. Pravi, da bo iz igre najprej izločila cmerava dekleta. Če ji uspe osvojiti glavno nagrado 50.000 evrov, jo bo delila z bratom in sestro na katera je zelo navezana.

 Fant, ki se jima bo pridružil, je 28-letni Borut Petkovšek iz Logatca. Pred vstopom je moral pretehtati, ali bi se raje udeležil renisčnostnega šova ali bi odšel na Irsko. Je skejter, ki rad živi v skladu z naravo, saj prebiva na majhni kmetiji sredi gozda. Doslej še nikoli ni spremljal resničnostnega šova na najbolj znanem posestvu v Sloveniji, zato o dvobojih ne ve veliko, to pa ga ne bo niti najmanj oviralo na poti do zmage, saj je velik ljubitelj najrazličnejših iger in na vse, kar ga čaka, gleda enako: kot na igro. Na posestvo prihaja brez vnaprej pripravljene taktike, pravi da bo s sotekmovalci raje iskren in se bo prepustil toku dogodkov.

Komentarjev 1
  • Avatar mike1968
    mike1968 07:25 04.september 2015.

    Res je bolano, da sedaj še v razvedrilnih oddajah prikazujejo, da lahko dobiš 50.000 EUR s krajo.Očitno so ustvarjalci oddaje navdahnjeni z našimi Tajkuni, kot je Medo, ki se mu je očitno kraja izplačala in mu ni potrebno iti ...prikaži več v zapor, čeprav so ga dobili z roko v loncu....http://www.publishwall.si/igi.scinkavec/post/142004/kmetija-iv-ali-ljubosumje-ubija