Magazin
152 ogledov

Na Kmetijo prišel pijan, tekmovalci so si skočili v lase

Kmetija nov začetek
1/5
Planet TV
Na Zaplano so se vrnili vsi izpadli tekmovalci in s tem na posestvu naredili pravi cirkus.

Med tri finaliste šova Kmetija: Nov začetek so se vrnili vsi izpadli tekmovalci letošnje sezone in s tem povzročili pravi cirkus. Vrnili sta se prepirljivi Ganna in Lidija, glasna Rada, nasmejani Senad in vsi ostali. Najbolj pa je tekmovalce presenetil Božo, ki je na posestvo prišel pijan kot čep, menda je pred prihodom spil liter borovničk. "Cel šov si govoril, da ne piješ, zdaj pa si pijan kot Avsenik," mu je Adriana zabrusila, ko so se vnele strasti v kuhinji. Pred tem se je zelo zjokal, ko je razlagal, zakaj navija za Zaro in s tem presenetil vse sotekmovalce. Božo se je sprl tudi z Marjanom, ki ga v šovu sploh ni spoznal. Mariborčanu je očital, da nič ne ve in da ni nič delal. "Seveda nisem nič delal, če sem bila pa tu pet dni in glava družine sem bil." Božo ga je še kar napadal in dvigoval glas nanj, češ da nič ne ve. Marjan mu je celo zagrozil, da ga bo udaril ...

Dretje in kreganje

Lidija in Rada sta kritizirali tekmovalce, ker je vse umazano in nehigienično, Božo je očital Matjažu, da mu zameri, ker je v boju izbral pratiko in mu rekel, da mu bo "prdnil" v sapnik. 

Seksi masažna kopel

Po prepirih so se umirili in Božo ter Lidija sta se odločila za osvežitev v masažni kopeli. Lidija se je brez sramu slekla in skočila k Božu. Prišlo je celo tako daleč, da je Božo Lidijo brez sramu prijel za oprsje, ta pa se njegovih dotikov ni branila. Opiti 42-letnik pa je v izjavi povedal, češ da se je Lidije oprijemal, da ne bi utonil.

Kmetija nov začetek | Avtor: Planet TV Planet TV
Matjaž podvomil v zaveznico

Izpadli tekmjovalci so pomešali štrene in s svojimi besedami zmedli Matjaža, saj so mu rekli, da je njegova zaveznica in prijateljica Adriana velika taktizerka in da ji ne gre zaupati. Kot je ob obisku povedala voditeljica Jasna, jih zagotovo čaka najbolj zanimiv teden v tekmovanju.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.