Svet
98 ogledov

Na kolesu se je k prostitutki pripeljal kot sobarica

Preoblečen v sobarico Reševalni pas/Twitter
Policija na Floridi je v okviru obsežne akcije priprla 95 prostitutk in moških, ki so iskali njihove usluge. Operacija je nosila skupno ime “Poredno ni lepo”.

Policisti na Floridi, kjer je prostitucija prepovedana, so se posluževali starih preizkušenih taktik; na teren so poslali policiste pod krinko ter na spletu in časopisih objavljali lažne oglase in nato priprli moške, ki so se na te oglase javili.

Pravi šov jim je v enem izmed takšnih primerov priredil 68-letni prodajalec, ki se je javil na enega izmed takšnih oglasov. Seveda ni pričakoval, da ga bo na dogovorjenem mestu namesto prodajalke ljubezni pričakala policistka pod krinko in to še s kamero.

Očitno starejšega gospoda ne zadovoljijo konvencionalne metode; na sestanek s prostituko je prišel oblečen v sobarico. Da je stvar še bolj neverjetna; na randi se je v takšni opravi pripeljal s kolesom. Kot poročajo lokalni mediji gre za starega znanca policije, ki ga je že prej preganjala zaradi obiska prostitutk pa tudi kraj, vožnje v pijanem stanju in tovrstnih prekrškov, piše Fox News.

Policija je v obsežni akciji sicer priprla 50 prostitutk, 33 oseb, ki so koristile njihove usluge in še 12 tistih, ki so na kakršen koli način sodelovali pri tem. Med priprtimi so tudi profesor matematike in nogometaš. 

 

Komentarjev 1
  • zkvazdjkrregistracijozahtevate 00:10 18.december 2015.

    Pri nas bi tud lahk policisti večjim nepridipravom nastavljali pasti kot je ta. Še posebej ko gre za kraje.