Šport > Košarka
88 ogledov

Na KZS so se razšli s Smodišem

KZS Saša Despot
Matjaž Smodiš ni več športni direktor reprezentance.

Matjaž Smodiš v prihodnje ne bo več opravljal funkcije športnega direktorja moške članske košarkarske reprezentance. Vodstvo Košarkarske zveze Slovenije se namreč ni dogovorilo za podaljšanje sodelovanja z nekdanjim izjemnim košarkarjem. 

"Matjažu se iskreno zahvaljujemo za njegov doprinos k minulim uspehom slovenske moške članske reprezentance, hkrati pa mu v nadaljevanju njegove kariere želimo vse dobro," so zapisali pri krovni organizaciji slovenske košarke.
 
Odločitev o morebitnem namestniku na položaju športnega direktorja bo znana v prihodnjih mesecih. Slovenija bo v tem letu nastopila na evropskem prvenstvu, ki bo potekal med 31. avgustom in 17. septembrom 2017. Slovenci, v reprezentanci naj bi zaigral tudi Luka Dončić, bodo v prvem delu EuroBasketa igrali na Finskem, kjer bodo lovili uvrstitev v drugi del, ki bo potekal v Turčiji.
 
Tekmeci slovenske košarkarske reprezentance bodo v skupini A reprezentance Finske, Poljske, Grčije, Francije in Islandije.
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.