Magazin > Film & Glasba & TV
32 ogledov

Na Mini EMI 2015 z zmago ovenčana Lina Kuduzović

Lina Kuduzović Žiga Culiberg
Na Mini EMI 2015 je s pesmijo Prva ljubezen slavila 12-letna Lina Kuduzović.

Nedelje letošnje jeseni sta nam v sklopu oddaje Vikend paket popestrila dva predizbora Mini Ema 2015, na katerih sta bili po mnenju strokovne žirije, ki so jo sestavljali pevka Nuška Drašček in Nina Pušlar ter vodja glasbene produkcije RTV Slovenije, skladatelj, dirigent in aranžer Patrik Greblo, absolutni zmagovalki 11-letna Alenka Vozlič – Leni, s pesmijo Najlepši dan in 12-letna Lina Kuduzović, ki je odpela pesem Prva ljubezen.  

"Pesem govori o meni in dobri vili, ki jo sprašujem, kakšen bo moj dan in ali bo to moj najlepši dan," nam je zaupala Alenka Vozlič - Leni, ki se je predstavila s pesmijo Najlepši dan, Lina pa je po nastopu v polfinalu o svoji pesmi povedala:  »Moja pesem govori o prvi ljubezni. Ko si majhen in imaš metuljčke v trebuhu.« 

V Bolgarijo odhaja Prva ljubezen!

Na finalnem izboru Mini EMA 2015 sta se včeraj s svojima potentnima glasovoma tako soočili obe omenjeni superfinalistki. Pesem, ki je bila na koncu finalnega izbora talentiranih mladih pevk ovenčana z zmago, so izbrali gledalci s telefonskim glasovanjem. Slavila je Lina Kuduzović, ki se bo tako s Prvo ljubeznijo uvrstila na 13. izbor Pesmi Evrovizije za otroke 2015. Slednji bo 21. novembra potekal v Sofiji, metropoli Bolgarije.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.