Magazin > Film & Glasba & TV
508 ogledov

Na Mljetu snemajo nagce

Adam išče Evo
1/3
Youtube
Na hrvaškem otoku Mljet snemajo resničnostni šov, v katerem tekmovalci ljubezen svojega življenja iščejo popolnoma goli.

Španska produkcijska hiša je za snemanje resničnostnega šova Adam in Eva izbrala otok Mljet, natančneje območje Limuni. "V sodelovanju s predstavništvo hrvaške turistične zveze v Madridu in v produkciji španske televizijske hiše Channel Cuatro se na naravni peščeni plaži Limuni na otoku Mljet od konca avgusta snema goli resničnostni šov Adam in Eva," je potrdil župan občine Mljet Đivo Market

Župan je nad snemanjem resničnostnega šova navdušen. "Če bo sreča, bo to izvrstno tako s finančne plati kot za promocijo otoka Mljet," je dejal Market. Snemanje bo trajalo vse do 1. oktobra, poroča portaloko.hr. 

"Goli so in sami na otoku. Pri sebi nimajo stvari, s katerimi bi se lahko pokrili, nimajo se kje skriti," so pojasnili producenti resničnostnega šova. Prvi tovrstni resničnostni šov je predvajala nizozemska televizija marca letos. Šov Adam v iskanju Eve je dosegal visoko gledanost, zato se Španci nadejajo podobnega uspeha. Poudarjajo, da za cenzuro zaradi golote, ne bo prostora. Koncept šova je pritegnil tudi Britance, ki so že marca napovedovali možnost snemanja. 

 

Komentarjev 1
  • primorc91 12:59 17.september 2014.

    Odlično tudi Slovenci bi lahko namesto kmetij in gostilen začeli snemati kaj takega morda na Blejskem otoku ob idiličnem okolju cerkvene hiše ;))