Slovenija
49 ogledov

Na obali je poplavljalo kleti, lokale in stanovanja.

Poplave Dolenjska B & B
Na obali je bila ponoči huda ura.

O poplavljenih hišah in kleteh so poročali v Strunjanu, Izoli, Dragonji in Pradah, v Strunjanu je poplavilo lokal. Iz Izole so okrog polnoči poklicali pomoč, kler je bilo v delavnici in kuhinji pol metra vode. 

V Plavjah so gasilci uspeli meteorno vodo, ki je ogrožala stanovanjsko hišo, preusmeriti v hudournik, tudi v Semedeli so gasilci preprečili vdor vode v stanovanja, prav tako ob treh zjutraj v Strunjanu, kjer so preprečili, da bi voda vdrla v dve stanovanjski hiši.

Nekaj minut pred polnočjo se je na lokalno cesto Izola-Šared usulo več manjših plazov, zato je cesta do nadaljnjega zaprta. 

Na strmi poti v Kopru se je škarpa usula na hišo. 

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 1
  • Avatar Leon
    Leon 09:49 21.november 2016.

    Nalijmo si čistega vina ! Izjave o stoletnih vodah ,ki se dogajajo vsako drugo leto in nam jih servirajo na ARSO so izkrivljanje resnice ! Odgovorne službe za urejevanje vodotokov in hudournikov ,ter čiščenje odtokov na cestah ,naseljih,mestih ,ki bi ...prikaži veči jih morali izvajati najmanj 2x letno kot je bilo v starem "komunističnem" sistemu NE OPRAVLJAJO svojega dela zaradi TISOČ izgovorov o VARČEVANJU ? Varčujejo za poplačilo odškodnin ,ki nas bremenijo EU institucije in posamezniki ,ki se norčujejo iz PRAVOSODJA . Riba smrdi pri glavi !