Slovenija > Črna kronika
21 ogledov

Na parkirišču z nožem napadel žensko in ji ukradel torbico

torbica tat Shutterstock
Novogoriški policisti iščejo moškega, ki je v sredo zvečer na parkirišču v središču Nove Gorice z nožem v roki napadel žensko in ji iz rok iztrgal torbico ter izginil neznano kam. Moški je višje in suhe postave, temnejše polti, oblečen je bil v sivo jakno s kapuco, so sporočili s Policijske uprave Nova Gorica.

Po sedanjih ugotovitvah se je rop zgodil ob 21.47, ko je moški z nožem v roki pristopil do 43-letne ženske, jo odrinil, da je padla po tleh, in ji iz rok iztrgal torbico. V njej je oškodovanka imela poleg denarnice z osebnimi dokumenti tudi nekaj gotovine in mobilni telefon.

Ropar je nato pobegnil s kraja, za njim je stekla tudi oškodovanka, ki sta ji v pomoč priskočila tudi naključna občana, a storilca niso uspeli ujeti. Slednji je med begom odvrgel torbico z vsebino in izginil neznano kam.

Policisti storilca še niso uspeli izslediti, v zvezi z ropom pa so obvestili tudi tamkajšnje okrožno državno tožilstvo.

Policisti prosijo morebitne očividce, da pokličejo na policijsko postajo, se zglasijo na najbližji policijski postaji, ali pokličejo 113.

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 3
  • semseprijavilsamozato 22:46 03.december 2015.

    21:47 je le stežka "sredi belega dne". Sploh pa pozimi ko je tema ob 17h... beguncu pa tudi ni tukaj. Je pa nekaj narkomanov in raznih razbojnikov, tudi iz Italije so že gor prhajali na takšne "izlete".

  • ojla 17:02 03.december 2015.

    Predrzni tatovi, sedaj že z nožem v roki in sredi belega dne.Škoda, da je pobegnil.To mi smrdi po beguncih,ki se potikajo tam v okolici.

  • Dolfi 17:00 03.december 2015.

    Če ga slučajno dobijo, bodo ugotovili, da je narkoman in s tem neprišteven, v najslabšem primeru bo dobil pogojno!