Magazin > Film & Glasba & TV
1069 ogledov

Na POP TV se vrača najbolj priljubljeni resničnostni šov

knz Zaplana Anže Petkovšek
Na največjo komercialno televizijo se vrača priljubljen šov, ki smo ga zdaj lahko spremljali na Planet TV.

Na POP TV se vrača najbolj priljubljeni resničnostni šov Kmetija. Največja komercialna televizija je tista, ki je šov premierno predstavila slovenskemu občinstvu že leta 2007. Takrat je dve sezoni vodila Špela Močnik, Kmetijo slavnih pa je vodila Anja Križnik Tomažin, zadnjo Popovo Kmetijo pa je vodila Lili Žagar.

Priljubljeni resničnostni šov, kjer morajo tekmovalci pokazati tako fizično kot psihično moč, se je leta 2014 preselil na Planet TV, kjer sta se kot voditeljici preizkusili Jasna Kuljaj in Saška Lendero.

"Kmetija je bila že pred leti eden najljubših resničnostnih šovov na POP TV in zdaj se vrača v popolnoma novi preobleki! Zgodbe tekmovalcev in zgodbe preživljanja od tega, kar nam narava ponuja, so nas od nekdaj navdihovale. Zato bomo šovu vdihnili svež veter in gledalcem povrnili vpogled v vrednote trdega dela. Seveda pa ne bo manjkalo zabave," je o novem šovu povedal kreativni producent Martin Leskovšek.

"Iščemo tudi tiste, ki že imajo delovne navade in bi izkušnj radi predali mlademu rodu. Prijavijo se lahko izkušeni delavci, medtni ljudje, posamezniki željni sprememb, pari ali družine ..." so sporočili iz POP TV-ja. Tokrat POP TV za zmagovalcu ponuja kar 75.000 evrov, prijave za tekmovalce pa so že odprte.

Komentarjev 5
  • Harrison 06:45 23.maj 2017.

    Dajte si malo izmerit gledanost tega sra*nja, da ne boste pisali take nebuloze v naslovu članka !

  • dchello 20:28 22.maj 2017.

    Poop tv, hvala, ker vam moram plačevati za tole kloako, ki ni niti približek nekemu resnemu programu. Ste prekleti amaterji in to drage vrste.

  • k0libri 20:26 22.maj 2017.

    Pop greznica in njeni šovi, ki so običajno mešanje dreka. Zato plačujete? Bahahahaha, kako vas na suho nategujejo.