Avto
155 ogledov

Na poti izberimo sveže pripravljen sendvič

Sendvič
1/3
MOL
Povprečen Slovenec prevozi več kot 12.000 km na leto in preživi na cesti več kot tretjino svojega časa. Prav zaradi tega je še toliko bolj pomembno, da so obroki med potjo sveži in zdravi. Takšen je tudi koncept Fresh Corner na bencinskih servisih MOL, kjer poleg ponudbe kave v baru in kave na poti, pripravljene iz sveže mletih kavnih zrn ter ostalih toplih napitkov, veliko pozornosti namenjajo svežini in kakovosti jedi.

Fresh Corner prodajalne nudijo svojim strankam visoko kakovostne izdelke in storitve, kot so kava v baru in kavnih avtomatih, sveži hladni ali topli sendviči, različni sveže pečeni pekovski izdelki – od rogljičkov, štručk, … pa vse do okusnih solat, dnevno pripravljenih za stranke na poti. Fresh Corner ne pozablja niti na zalogo energije in vitaminov, ki jih strankam nudi pisana ponudba smoothie-jev. Vsi pekovski izdelki, ki jih ponujajo v Fresh Cornerjih, so pečeni na samem prodajnem mestu, tako zagotavljajo, da stranka dobi čim bolj svež izdelek. Tokrat poudarek namenjamo  prodaji kakovostnih sendvičev. 

V vseh Fresh Corner prodajalnah na bencinskih servisih MOL lahko stranke izbirajo med široko ponudbo sendvičev, z dnevno svežimi štručkami, ki jih pečejo v lastni pekarni. V Fresh Corner prodajalnah se tako danes lahko pohvalijo z več različnimi vrstami mesnih sendvičev ter vegetarijanskim sendvičem in sendvičem s tuno. Obenem imajo tudi posebno ponudbo grških sendvičev ter sendvičev s puranjim in piščančjim mesom, ponudbo pa tudi sezonsko prilagajajo.

Trenutno je že blizu 300 Fresh Corner prodajaln po celotni Srednji in Jugovzhodni evropski regiji, v Sloveniji pa je do zdaj Fresh Corner ponudba dostopna že na 23 bencinskih servisov MOL. Kakovost in vrhunska ponudba pa zagotovo nista stvar naključja, saj v Skupini MOL ob kreiranju in izboru ponudnikov skrbno upoštevajo želje in okus svojih kupcev. 

Stranka si na bencinskem servisu MOL izbere tip sendviča iz široke ponudbe, lahko pa se odloči tudi za možnost toplega sendviča. Sendviči glede na izbor okusa nastajajo na licu mesta, kar pred očmi strank. Vse sestavine so torej sestavljene na licu mesta iz svežih sestavin.  Za uvedbo omenjenega koncepta in tovrstne sveže ponudbe, je bilo ključnega pomena tudi celovito strokovno izobraževanje prodajnega osebja, da lahko danes strankam zares zagotovijo ne samo svežino, temveč tudi  svetovanje glede ponudbe. 

Bencinski servisi MOL tako svojim kupcem ponujajo okusno malico, kosilo ali prigrizek iz svežih sestavin, s postrežbo in storitvijo na najvišji ravni. Kombinacija ponudbe in prijetnega ambienta izboljšajo izkušnjo ter gostu nudijo tisto, kar je zanj najpomembnejše – izvrstno hrano in kakovosten počitek.