Slovenija > Črna kronika
27 ogledov

Na prehodu trčila v osemletno deklico

Fotografija je simbolična. (Foto: iStockphoto) Žurnal24 main
V Litiji se je popoldan zgodila tragična nesreča, v kateri se je huje poškodovala osemletna deklica. S helikopterjem so jo prepeljali v UKC Ljubljana.

Na glavni cesti v Litiji je 30-letna voznica na prehodu za pešce trčila v osemletno deklico, ki je stekla čez prehod. Nesreča se je zgodila okoli 16.30, deklico pa so zaradi hudih poškodb s policijskim helikopterjem odpeljali v UKC Ljubljana, je povedala tiskovna predstavnica Policijske uprave Ljubljana Maja Ciperle Adlešič.

Po besedah Ciperle Adlešičeve policisti še zbirajo informacije in preverjajo okoliščine nesreče, in sicer v smeri suma kaznivega dejanja povzročitve prometne nesreče s hudimi poškodbami iz malomarnosti.

Komentarjev 2
  • Oxxo 20:02 24.september 2013.

    Čas je, da vlada (ponovno) preuči vsako nesrečo in po hitrem postopku (ponovno) spremeni zakon o varnosti v cestnem prometu... "desetič v 1 letu"...Vzporedno mora nemudoma aktivirati "pametne svetovalce" tipa Zajc in Žlender...Vsi bodo preučili kakšne represivne ...prikaži več ukrepe še lahko izvedejo nad vozniki, koliko še lahko povišajo kazni in kolikim še bodo zasegli vozila...Pa bo manj mrtvih in poškodovanih na naših cestah... NOT!!!

  • Boschtjan Zupanchich 18:47 24.september 2013.

    Grooooznoooo, .... babe , Itak, ... Ampak, Zdaj že babe ratujejo take kot dedci, ... v nekaterih primerih pa še celo še Hujše !!! Jojojoj, Kaaam ploveno !!! ??? !!!