Slovenija
19 ogledov

Na primorki zastoj

Gneča na AC PIC
Med Razdrtim in Uncem nastala dolga kolona vozil.

Dars je včeraj začel obnavljati 3,5-kilometrski odsek avtoceste med Uncem in Postojno, zaradi česar – kot je bilo pričakovati – nastajajo zastoji. Zaprta je polovica avtoceste med priključkoma Postojna in Logatec ter izvoz in uvoz Unec proti Ljubljani, promet pa poteka po drugi polovici avtoceste dvosmerno.

Gneča je pred priključkom Unec nastala v smeri Kopra, kolona vozil je tam dolga približno sedem kilometrov. Zastoj je še med Senožečami in Postojno proti Ljubljani.

Štajerka se zvečer povsem zapre

Nujna vzdrževalna dela izvajajo tudi na štajerski avtocesti na odseku med Vranskim in Blagovico v smeri Ljubljane. Tam bodo do predvidoma 13. oktobra bodo popolne nočne med 21. zvečer in 5. uro zjutraj.

Vendar pa bodo ta konec tedna odsek popolnoma zaprli – po tem delu ne se tako ne bo možno voziti danes od 21. ure do ponedeljka do 5. ure zjutraj.

V času zapor bo v obe smeri zaprt tudi avtocestni priključek Trojane. V času del bo ves promet, namenjen v smeri Ljubljane, preusmerjen na vzporedno glavno cesto. V smeri Maribora popolne zapore zaradi del niso predvidene, promet bo tam potekal normalno.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.