Slovenija
63 ogledov

Na primorski avtocesti 12-kilometrski zastoj

zastoj Saša Despot
Na primorski avtocesti med Razdrtim in počivališčem Ravbarkomanda proti Ljubljani je zaradi del kolona vozil dolga približno 12 kilometrov.

Na primorski avtocesti je 12 kilometrov dolga kolona. Promet skozi zaporo proti Ljubljani poteka samo po enem pasu, obvoz je možen po vzporedni regionalni cesti Razdrto-Postojna-Unec.

Zaradi prometne nesreče je na štajerski avtocesti med priključkoma Slovenska Bistrica jug in Slovenske Konjice proti Ljubljani zaprt vozni pas.

Pred predorom Karavanke proti Avstriji je zastoj dolg en kilometer.

Zaradi okvare tovornega vozila je na primorski avtocesti med cestninsko postajo Log in Vrhniko proti Kopru promet oviran na odstavnem pasu.

Na štajerski avtocesti predmet ovira promet na prehitevalnem pasu med priključkom in predorom Trojane proti Ljubljani. Na prometno-informacijskem centru zato svetujejo previdno vožnjo.

Po zadnjih podatkih policije je čakalna doba na mejnih prehodih Sečovlje, Dragonja in Obrežje, kjer na vstop v državo tovorna vozila čakajo pol ure. Na Sečovljah in Dragonji pa so kolone vozil pri vstopu v Slovenijo dolge tri kilometre.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.