Slovenija
121 ogledov

Na primorski avtocesti dve verižni trčenji

Zastoj na avtocesti PIC
Na primorski avtocesti v smeri proti morju sta se v zgodili dve verižni trčenji, so potrdili na Policijski upravi Ljubljana.

V enem od trčenj je nekaj udeležencev poškodovanih. Med Brezovico in cestninsko postajo Log sta zaprta prehitevalni in vozni pas v smeri Kopra, nastal je daljši zastoj. 

Ob dvanajstih so pred cestninsko postajo Log so odstranili posledice prometnih nesreč v smeri Kopra. Ostal je daljši zastoj do razcepa Kozarje ter na ljubljansko južno obvoznico do počivališča Barje in na zahodno obvoznico do Kosez in predora Šentvid ter na "stari" cesti Ljubljana - Brezovica - Vrhnika. Za osebna vozila je možen obvoz po cestah Dobrova - Horjul - Vrhnika ali Ljubljana (Rudnik) - Črna vas - Podpeč - Borovnica - Vrhnika.  

Na prometnoinformacijskem centru pričakujejo, da se bo promet hitro sprostil, zato voznikom svetujejo, naj morda počakajo na postajališču. 

V prvo trčenje je bilo udeleženih pet vozil, v drugo pa sedem, so še pojasnili na policiji, poškodbe pa niso bile hude. 

Zastoj na avtocesti | Avtor: PIC PIC
Zastoj na avtocesti | Avtor: PIC PIC

 

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 3
  • miro 12:11 25.julij 2016.

    Na slikah se pa vidi da še zmeraj NI prave kulture voznikov na naših ac. Na nobeni sliki ni vidno da bi pustili PROSTI PAS za intervencijska vozila. Redke svetle izjeme se pravilno postavijo. ŽALOSTNO TODA RESNIČNO

  • Papaja Popi 11:50 25.julij 2016.

    Policaji bodo raje štrajkali !

  • mb 10:54 25.julij 2016.

    Kdaj bodo po naših AC redno patruljirali pilicisti ? Vsak dan ena nesreča, kilometerski zastoji. to je že malo preveč