Magazin > VIP
138 ogledov

Na robu joka kar dve Miranovi izbranki

Ljubezen po domače
1/3
Voyo
V solzah so bile kar tri tekmovalke, ena Dragova in dve Miranovi.

Tokrat so se morali moški v šovu Ljubezen po domače posloviti od ene od treh izbrank. Vsi trije, ki smo jih videli v tokratni oddajo, so priznali, da odločitev ni bila lahka. Miran, Matej in Drago so morali izbrati eno, ki je zapustila posestvo in s tem boj za kmetovo srce.

Ljubezen po domače | Avtor: Voyo Voyo
Tako Miran kot tudi Drago sta izbrala dekleti, s katerimi nista bila na zmenku, torej je nista pobližje spoznala. In oba sta bila kriva, da so se dekletom orosile oči. Miran je z odločitvijo, da bo izločil Tatjano šokiral dve od treh deklet. Tatjana je bila pretresena in tega očitno res ni pričakovala: "Malo pričakuješ, da boš mogoče šel, vseeno pa upaš, da ne. Občutki so tako-tako." Svojega razočaranja ni skrivala, se pa je trudila zadržati solze. Solze je ob poslavljanju komaj zadrževala tudi Marina, ki pa je sicer najbolj zavzeta, da Hotaveljčana osvoji: "Hudo mi je za Tatjano, tudi če bi Irena šla bi mi bilo enako hudo. Navezale smo se ena na drugo. Smo ena takšna ... Triperesna deteljica!"

Ljubezen po domače | Avtor: Voyo Voyo
Suzana, ki jo je izločil Drago, nad njegovo odločitvijo ni bila presenečena, a je zaradi njenega odhoda zajokala Nika. Ta je solzo potočila že, ko odločitev še ni bila znana. Zazdelo se je, da so jo ganile Dragove besede in da se je za trenutek ustrašila, da bo ona tista, ki se bo poslovila. Tudi, ko je Suzana že šla, ni mogla verjeti, kaj se dogaja. "Joj, pa zakaj tako jokam?" je vprašala Eleno, ki pa nad tem, da je ostala v igri, ni bila presenečena: "Prepričana sem bila, da bom ostala."

Moška sta v jok spravila nekaj deklet, drug teden pa bomo videli, kako sta izločitev izpeljala Tomaž in Jani.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.