Slovenija
0 ogledov

Prazniki pomenijo več prometa

razsut tovor Bralka
V prihajajočih prazničnih dneh je na cesti pričakovati povečan promet.

Zaradi prazničnega konca tedna je na slovenskih cestah pričakovati povečan promet od Avstrije proti mejnim prehodom s Hvraško ter od Italije proti Madžarski. Večje število vozil lahko pričakujemo že danes, saj se prazniki ponekod začnejo že dan prej. Močno povečan bo tovorni promet, zaradi česar bodo daljše čakalne dobe na mejnih prehodih s Hrvaško. Najbolj obremenjene bodo ceste jutri. 

Dars bo večino večjih obnovitvenih del na slovenskih avtocestah pred velikonočnimi prazniki končal ali prekinil vse do konca prvomajskih praznikov. Tako v prihodnjih dneh ne bo del v predoru Karavanke in na gorenjski avtocesti A2 pri priključku Brnik ter na primorski hitri cesti H5 pri Kopru.

Pred odhodom na pot preverite aktualne prometne razmere na straneh prometnoinformacijskega centra. O morebitnih zastojih in prometnih nesrečah pa lahko informacije delite z drugimi tudi preko portala Jaz Poročam.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.