Magazin > Lepota & telo
31 ogledov

Na tednu mode tudi nekaj za nogometaše

fashion week Anže Petkovšek
Letošnji teden mode v Ljubljani bo prvič potekal na prostem. Prvič bo dostopen širšemu občinstvu, ponovno se bodo predstavili študentje, poleg tega pa bo nekaj tudi za navdušence nogometa.

Kolekcije jesen-zima 2015/16 bodo modni oblikovalci letos lahko prvič predstavili širši množici, saj bo Ljubljana Fashion Week prvič organiziran na Kongresnem trgu. Vsi obiskovalci si bodo lahko brezplačno ogledali kreacije, predstavljene na modnih revijah preteklega dne. Poleg tega pa si bodo mimoidoči lahko ogledali tudi modne revije na velikem zunanjem zaslonu pred šotorom.

Med 12. in 15. aprilom se bodo predstavile različne blagovne znamke. Med drugim tudi Draž, EBER krznarstvo, Maja Štamol, Squat, Young@Squat, SENS, Rocco in drugi.

Svoje delo bodo predstavili tudi študenti Naravoslovnotehniške fakultete (NTF) Univerze v Ljubljani.

V okviru študentskega procesa na NTF je v prvem semestru letošnjega šolskega leta potekal projekt Olimpija – oblikovanje vzorcev, oblačil in modnih dodatkov za nogometni klub Olimpija Ljubljana. Tako je nastala kolekcija KICK by Olimpija, ki je namenjena nogometašom, simpatizerjem in širši javnosti. Kot manekeni Fashion Weeka bodo nastopili tudi nogometaši Olimpije.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.