Slovenija
81 ogledov

Na teh treh cestah v Ljubljani popolna zapora

Policija pred Šubičevo gimnazijo bralka
V soboto in nedeljo bosta zaradi del za ves promet zaprti Kajuhova ter Šubičeva ulica. Od ponedeljka pa vse do 13. novembra bo zaprta tudi Mala ulica.

Kajuhova ulica bo zaprta na odseku med Zaloško in Letališko cesto, sporočajo na Mestni občini Ljubljana. 

Obvoz osebnih in tovornih vozil bo urejen in označen, mestni avtobusi na liniji 2 bodo vozili po spremenjeni trasi: Kajuhova – Letališka – servisna cesta ob vzhodni obvoznici – Zaloška cesta. 

Že jutri, 9. septembra 2016, bo zaradi del na Kajuhovi ulici zaprt del Toplarniške ulice, od križišča s Kajuhovo ulico do uvoza/izvoza Hofer.

Spremenjene linije LPP

Šubičeva ulica pa bo zaprta na odseku med Slovensko cesto in Beethovnovo ulico. Mestni avtobusi na linijah 14, 18 in 18L bodo vozili po spremenjenih trasah, in sicer: Prešernova – Šubičeva – Bleiweisova – Gosposvetska – Slovenska cesta.

Voznike prosimo za razumevanje in upoštevanje prometne signalizacije.

V ponedeljek zapora na Mali ulici

Od ponedeljka 12. septembra pa vse do 13. novembra pa bo zaradi del za ves promet zaprta tudi Mala ulica.

"Dovoz do objektov in parkiranje v območju zapore bosta ovirana," so sporočili iz MOL. "Dostava v dostavnem času bo omogočena iz Resljeve ceste (v času, ko bo deloma prevozen zgornji del Male ulice, pa tudi iz Dalmatinove ulice)."

Imetnikom rezerviranih parkirnih mest znotraj zapore in dovolilnic za prevoz na lastna parkirna mesta na dvoriščih (velja za Malo ulico) bo parkiranje omogočeno na drugih parkirnih mestih v bližini, in sicer na Petkovškovem nabrežju in na parkirišču Sanatorij.

Imetniki dovolilnic za prevoz Trubarjeve in Prečne ulice pa bodo lahko dostopali iz Resljeve ceste.

dezurni@zurnal24.si

 
Komentarjev 1
  • Žurnalček 18:02 09.september 2016.

    Ne vem za koji KU .ac so podrli del Kajuhove med Toplarniško in Zaloško , ko pa na tem odseku , ki je edini krivec za zastoje - gre za tropasovno razvrščanje pred križiščem - že 15 dni ne delajo ...prikaži več nič , razen da so jo raskopali !!! In na vse to zopet delajo od Letališke proti zaloški , namesto , da bi čimprej osposobili prej omenjeni del in ne bi bilo nikakršnih zastojev na tej polovici ceste ¨!!!! Hebo vas u pamet planerji del !!