Magazin > VIP
61 ogledov

Na tej prireditvi je Kate Middleton nezaželena

Kate Middleton Profimedias
Se bo Kate Middletom kljub pomislekom organizatorjev udeležila podelitve baft, britanskih filmskih in televizijskih nagrad?

35-letna vojvodinja bi se morala 12. februarja v družbi svojega moža Williama udeležiti podelitve baft, a lepotice morda ne bo.

Williama so zadnji dve leti kritizirali, ker se dogodka ni udeležil, čeprav je predsednik britanske filmske akademije. Princ je zato letos obljubil, da pride in da bo s sabo pripeljal Kate. S tem bo pokazal svojo "predanost baftam“ in poskrbel, da se bo o dogodku poročalo po vsem svetu.

Organizatorji so bili obljube sprva veseli, sedaj pa so se menda pojavili pomisleki. "Starejši člani menijo, da bi bila vsa pozornost, če Kate pride na dogodek, namenjena njej in ne zvezdnikom. Večina jih sicer meni, da bo William ženo kljub temu pripeljal s seboj. Je pa zaradi tega nastalo neprijetno vzdušje,“ je povedal vir.

Člani akademije trditev vira niso želeli potrditi. Povedali so le, da Williamu nikoli niso predlagali, naj na dogodek pride sam.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.