Šport
51 ogledov

Na treningih v prvem tednu avgusta

sport 07.08.2011 Erazem Lorbek, kosarka Slovenija - Crna gora, pokal Adecco ex-y Saša Despot
Erazem Lobek se namerava treningom slovenske reprezentance priključiti po njeni kitajski turneji.

Starejši od bratov Lorbek je imel v preteklosti veliko težav s poškodbami, trenutno pa s fizioterapevtom poskušata sanirati poškodovani gleženj, zato v Zrečah še ne vadi z ostalimi reprezentanti. "Največja težava je trenutno gleženj. Vse skupaj se mora zaceliti, treba ga bo utrditi. Tudi s kolenom imam še nekaj problemov," je o svojem zdravstvenem stanju dejal košarkar, ki je bil leta 2009 izbran v prvo peterko evropskega prvenstva, Slovenija pa je takrat prav pod vodstvom zdajšnjega selektorja Jureta Zdovca osvojila 4. mesto.

V slovenski izbrani vrsti so Erazmovo udeležbo na treningih sprva načrtovali sredi avgusta, a krilni center pravi, da bo s treningi začel že kakšen teden prej: "Fantom se bom priključil po turnirju na Kitajskem." Reprezentanca se bo sicer s Kitajske vrnila 5. avgusta, čez dva dni pa jo čakajo prvi treningi v Kranjski Gori. 

Erazem sicer še ne ve, ali bo v naslednji sezoni še branil barve Barcelone, katalonski velikan želi z njim predčasno prekiniti pogodbo: "Pet let mi je bilo super v Barceloni, še vedno mi je zelo lepo, otroci hodijo v šolo, a to je žal del življenja profesionalnega športnika. Upam, da bomo našli neko odločitev, ki bo ustrezala obema stranema.Vsa pogajanja sem prepustil agentu."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.