Šport
27 ogledov

Na voljo nove vstopnice, tudi za 12,50 evra

Khorkina Korkina Moskva Soči 2014 olimpijske igre bakla EPA
Organizacijski odbor olimpijskih iger 2014 v Sočiju je sporočil, da bodo v četrtek opoldne nadaljevali prodajo vstopnic za največji zimskošportni dogodek.

Organizatorji bodo v četrtek nadaljevali prodajo vstopnic za uvodno in sklepno slovesnost zimskih olimpijskih iger v Sočiju ter vse športne dogodke, ki se bodo zvrstili v ruskem letovišču. Lastniki dragocenih lističev bodo lahko brezplačno uporabljali javni prevoz.

Cene vstopnic ostajajo nespremenjene. Za športne dogodke bo treba za najcenejšo odšteti 17 ameriških dolarjev (12,50 evra), cene za uvodno in sklepno dejanje iger pa se bodo začele pri 149 dolarjih (110 evrih). Najdražja vstopnica za odprtje stane 1.651 dolarjev (1.220 evrov).

Organizacijski odbor si želi na olimpijskih prizoriščih čim več ljudi, zato je postavili mejo, koliko vstopnic za določen dogodek lahko posameznik kupi. Za najpriljubljenejše dogodke, kot so hokej, umetnostno drsanje in odprtje iger, je meja štiri vstopnice na osebo, za preostale dogodke pa osem vstopnic na osebo.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.