Šport > Košarka
52 ogledov

Nachbar bo spet igral v Španiji

boštjan nachbar barcelona Profimedias
Nekdanji slovenski reprezentant Boštjan Nachbar še ne bo zaključil kariere. Njegov novi dom bo Sevilla.

Španski prvoligaš Sevilla je potrdil prihod 35-letnega Boštjana Nachbarja, ta je z Andaluzijci podpisal enoletno pogodbo. Priljubljeni Boki, ki je imel že pred tem tudi stike z italijanskim evroligašem Dinamom iz Sassarija, bo tako še naprej igral v najmočnejši španski ligi, pretekli dve leti je nosil dres Barcelone.

"Po sezoni sem imel nekaj kontaktov iz Evrolige, a dlje od tega, da smo se nekoliko potipali, nismo šli. Sam pri sebi se še nisem dokončno odločil kaj in kako. V naslednjih nekaj tednih bo padla odločitev. Vzel si bom čas za počitek, predvsem odmor za glavo. Za mano je 17, 18 let profesionalne košarke, zdaj bom premislil kaj sledi. Še vedno čutim, da sem sposoben igrati, to ni vprašanje, vprašanje je bolj, če si še želim igrati. Danes bolj ne kot ja, a bližje kot bo prihajala sezona, si bom verjetno želel igrati," je sicer pred tremi tedni še dejal Nachbar.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.