Magazin > VIP
105 ogledov

Nad Denisovim penisom ni navdušena

jasmina, denis Planet TV
Kmetija: Nov začetek. Jasmina o Denisovem potetoviranem penisu: "Sprašujem se, kam je spravil ta napis."

Tekmovalka šova Kmetija: Nov začetek Jasmina je že šest let poročena s svojim deset let starejšim možem Josipom. Simpatična Štajerka pravi, da sta srečna, o naraščaju pa kljub temu še ne razmišljata. "Naraščaja še ne načrtujeva, saj si morava najprej urediti hišo. Trenutno namreč živiva pri starših. Najprej "štalca“, pol pa "kravca“. Dovolj sva mlada, da lahko z otroki še počakava,“ pravi Jasmina, ki je v šovu svojega moža zelo pogrešala. "Čudim se, da sem brez telesne bližine zdržala toliko časa. Sedaj bova nadoknadila izgubljeni čas.“

Josip je ženo v šovu lahko za nekaj ur obiskal, kar je Jasmini vlilo nove moči. A zakonca sta se morala pogovoriti tudi o malce bolj neprijetni zadevi. Med zabavo je namreč Jasmina v vinjenem stanju Denisu segla v hlače, kar pa ji mož ni zameril. Nas pa je zanimalo, koliko je Denisa med nogami. "Takrat ga je bilo zelo malo, ker je bilo vse mehko. Po mojem ga ni veliko v hlačah, čeprav sem prebrala marsikaj o njegovem prijateljčku, med drugim tudi to, da ima tatu. Sprašujem se, kam je spravil ta napis ('la vida loca', op avt.),“ nam je v smehu odgovorila 28-letnica.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.