Šport
21 ogledov

Nadal bo prvič igral na turnirju v živo

rafael nadal poker Youtube
Španski tenisač Rafael Nadal se bo 12. decembra udeležil dobrodelnega poker turnirja, kjer se bo prvič preizkusil v igri v živo.

Najboljši teniški igralec sveta, Španec Rafael Nadal, je med okrevanjem po poškodbi kolena leta 2012 postal goreč ljubitelj pokra. Doslej se je udeleževal le turnirjev preko spleta, zdaj pa se bo prvič preizkusil še na turnirju v živo. Nadal bo 12. decembra igral na dobrodelnem turnirju v Pragi.

"Rafa bo igral z nekaterimi največjimi imeni mednarodnega profesionalnega pokra. Prisotne bodo tudi druge športne legende, imena bomo obelodanili v prihodnjih tednih," so sporočili organizatorji.

"Poker prek spleta igram skoraj 18 mesecev. Veselim se, da bom prvič igral na turnirju v živo," je v izjavi za javnost za PokerStars povedal Nadal in dodal: "Ni skrivnost, da imam rad tekmovalnost. To imam rad pri pokru. Gre za igro, ki zahteva miselno moč, sposobnost, da si z mislimi pred tekmecem. Tu sta si poker in tenis podobna."

Nadal se je po poškodbi kolena vrnil šampionsko. V zadnjih desetih mesecih je osvojil deset naslovov, vključno z odprtim prvenstvom Francije in ZDA, leto 2013 pa je končal kot številka ena moškega tenisa.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.