Šport > Nogomet
26 ogledov

Nadal: Žvižgi Ronaldu niso bili upravičeni

Rafa Nadal Cristiano Ronaldo Raul Gonzalez Reuters
Ob pomembnejših tekmah je na stadionu Santiago Bernabéu vedno prisotno kakšno veliko ime; tokrat je svoj prosti čas Realu namenil Rafael Nadal in ob tem stopil v bran Cristianu Ronaldu.


Še enega od morebitnih korakov madridskega Reala proti težko pričakovani Décimi si je na stadionu Santiago Bernabéu ogledal tudi Rafael Nadal. Špančeve vezi z nogometom so dobro znane, že večkrat pa je trenutno najboljši tenisač sveta pokazal, za katero moštvo mu bije srce.

Tokrat so Rafo po zmagi Reala nad dortmundsko Borussio (3:0) na prvi tekmi četrtfinala Lige prvakov španski novinarji povprašali, kaj si misli o žvižgih, ki so jih navijači belega baleta namenili Cristianu Ronaldu na zadnji prvenstveni tekmi proti Rayu Vallecanu (5:0).

"Morali bi biti mirni"

"To (žvižganje Ronaldu, op. a.) ni bilo prav. Sam nikoli ne bi žvižgal nekomu, ki gre na igrišče in da vse od sebe. Sam ne bi žvižgal ali negodoval že iz principa. Navijači Reala bi morali biti mirni, saj imajo odlično sezono," je za Marco dejal Nadal.

"Problem v športu in nasploh v življenju je, da se lahko v nekaj dneh vse spremeni. Kazalo je že, da bo Real osvojil državno prvenstvo, tri dni kasneje pa je že vse katastrofalno," je pomenljivo zaključil tenisač z Balearov.

Odgovoril z rekordom na jubileju

Navijači Reala so Cristianu namenili žvižge, ker je v končnici dvoboja pokazal preveč sebičnosti, nekajkrat bi lahko podal soigralcem v boljšem položaju, ko je nato zaključil sam. Portugalec je v sredo sicer izenačil rekord Lionela Messija in Joséja Altafinija, saj je zabil svoj 14. gol v tej sezoni Lige prvakov. To je bil njegov 63. gol v tekmovanju v 100. nastopu.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.