Avto
20 ogledov

Nadal se je zmrdoval nad mercedesom-AMG GT

Rafael Nadal in Mercedes-AMG EPA
Rafael Nadal je pokazal očitno nezadovoljstvo nad mercedes-AMG GT, ki ga je minuli vikend dobil kot nagrado za osvojeni turnir v Stuttgartu. Posebej se je zmrdoval nad živo rumeno barvo.

Stuttgart Open je uveljavljen vsakoletni teniški turnir, katerega glavni sponzor je seveda že več desetletij lokalni gigant Mercedes-Benz. 

Rafael Nadal si je z zmago nekoliko obliznil rano, ki mu jo je prizadejal neuspeh na Roland-Garrosu. Poleg pokala in denarne nagrade je v dar prejel tudi mercedesa-AMG GT, trenutno enega paradnih konjev avtomobilske znamke z zvezdo na nosu. 

Toda Nadal je pokazal očitno nezadovoljstvo nad živorumeno barvo lepotca z V8 motorjem. Ko so mu ga pripeljali na zelenico in si ga je na hitro ogledal, je najprej izrekel: "Ni ravno kia, ampak bo že v redu," s čimer je sprožil salvo smeha med občinstvom. Kia je namreč že leta uradni sponzor Španca.

"Se boste z njim odpeljali domov?," je sledilo vprašanje uradnega napovedovalca. Po kratkem premolku je Nadal odgovoril: "Če ne bo kamer naokoli, morda res. Ne vem, če je mogoče spremeniti barvo, saj je ta kar prehuda zame," je po poročanju CNN pokomentiral zunanjost, slično barvi teniški žogici.  

Pri Mercedes-Benzu so verjetno podelitev gledali bolj s stisnjenimi zobmi, za zdaj pa še ni znano, ali so pripravljeni avtomobil, ki je med drugim uradni varnostni avto formule 1, prebarvati v manj kričečo barvo. GT ima sicer pod pokrovom 4,0-litrski motor s 350 kW (476 KM) moči.

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 3
  • matermila 13:37 16.junij 2015.

    Najverjetneje je gospod Nadal polpismen bogataš,ki mu niti na kraj pameti ne pade,da je na svetu milijone ljudi brez vsakdanjega kruha in vode.Takih modelov je med bogatimi športniki veliko,a le malo je tistih,ki svoje bogastvo tudi delijo z reveži.

  • alibaba 12:15 16.junij 2015.

    Proda naj ga ,pa denar nameni za nezaposlene,ki jih je v Španiji 24%.

  • YaKo 09:07 16.junij 2015.

    Tudi jaz nebi izbral te barve, ampak, če res ne ve kaj bi s tem avtom ga lahko da pri meni, da se reši teh muk.