Šport
109 ogledov

Nagec bingljal pred tisočglavo množico v Planici

Nagec v Planici
1/4
Saša Despot
Veselo vzdušje pod planiško velikanko je še podžgal nagec, ki je v nekem trenutku pritekel v iztek in po šprintu pred desettisočglavo množico končal na sredini transparenta glavnega sponzorja.

Letošnja Planica bo gotovo z zlatimi črkami vpisana v slovensko športno zgodovino, saj je z njo že tako najbolj uspešna zimska tekmovalna sezona dobila najlepši možni epilog.

Vzdušje pod Poncami je bilo vse od četrtka dalje nepopisno, predvsem včeraj in danes pa je publika dokazala, da gre resnično za daleč najpomembnejši slovenski športni praznik.

Ta dan je za samopromocijo izkoristil tudi neki moški, ki je med tekmo iz občinstva v samem adamovem kustumu pritekel v iztek letalnice. Napotil se je na veliki logo dolgoletnega glavnega pokrovitelja prireditve, kjer pa mu je spodrsnilo in je na zabavo gledalcev, trenerjev in tekmovalcev telebnil na tla, kjer je še malce prešerno pokrilil z nogami in rokami, preden so ga odetega v predpasnik odstranili reditelji.

Video si lahko ogledate TUKAJ

Zaradi nagca rojen še en starizem

Ob tem je legendarni komentator nacionalne televizije Andrej Stare ustrelil novi starizem: "Upam,da bo dobil visoko denarno kazen in še kakšno po hrbtu!"

Ta izjava dolgoletnega komentatorja je na Twitterju vzbudila tudi nekaj komentarjev. Borec za pravice istospolno usmerjenih Miha Blažič: "A se Staretu popolnoma skeglalo?Upam,da bo kakšno slišal na to temo." Novinarka nacionalke Urša Srdič pa: "Hehe, tole danes bo res bogato dopolnjena zbirka starizmov." In zraven: "Če še enkrat slišim hrbèt, bom nekoga po hŕbtu."

Komentarjev 17
  • tacka1 22:26 26.marec 2013.

    se je pač zmotil, kaj zdaj, saj vsi vemo od kod je doma.

  • Marija Guzelj 11:22 25.marec 2013.

    Stare je izpustil včeraj še eno "rožco", katro mu še posebej zamirim, ker to bi kod komentator na RTV že moral vedeti. Namreč, kje je doma Peter Prevc !! On ti reče v eter, da prihaja iz Žirov. Res prihaja ...prikaži veča iz ene od dolin pod Blegošem in to iz Selške doline, Dolenje vasi. Ob prihodu s svetovnega prvenstva so mu tam pripravili veliko slavje, o čemer je poročala tudi nacionalka. Pa je vse to šlo mimo Stareta. Za osvežitev geografije, naj mu pojasnim, da so Žiri v Poljanski dolini.

  • titty 08:58 25.marec 2013.

    Sorry??? Kritizirat kako govorijo slovensko in pisat angleško, to je pa v redu!!