Magazin
694 ogledov

Naj 50 slovenskih destinacij

Bled deskanje Sub-Planet
Kateri kraj obiskati in katere znamenitosti videti ob obisku določenega konca Slovenije lahko od nedavnega vprašate tudi svoj mobilni telefon.

Brezplačna aplikacija Slovenia's top 50 namreč ponuja prav to, saj gre za izbor 50 najzanimivejših turističnih znamenitosti Slovenije glede na število ogledov na spletnem portalu Slovenia.info.

Vse informacije na dlani

Aplikacija je namenjena tako tujcem kot domačinom. Omogoča vam, da pogledate, katere znamenitosti so v vaši bližini, vam pove, kako priti do njih, ter vam obenem postreže še z lokalno ponudbo, s kontaktnimi podatki (spletno stranjo, telefonsko številko, elektronskim naslovom) in fotografijami lokacije.

Če imate na mobilnem telefonu vklopljeno funkcijo GPS, vam bo aplikacija povedala tudi, koliko ste od destinacije oddaljeni, lahko pa boste uporabili tudi navigacijski sistem, ki vas bo popeljal do tja. Aplikacija za navigacijo in prikaz poti na zemljevidu potrebuje spletno 3G podatkovno povezavo.

Več o aplikaciji si lahko preberete na spletni strani Slovenia.info, s katere si jo lahko tudi naložite na pametni telefon ali pa jo poiščite v spletni trgovini Google Play Store.

Komentarjev 1
  • Feminina 18:44 14.december 2013.

    Spet sem nasedla zavajajočemu naslovu in v članku o aplikaciji iskala slovenske turistične destinacije. Hvala za ribe, ugašam vašo spletno stran za vedno.