Magazin > Lepota & telo
27 ogledov

Naj garderoba zacveti

Holly Fulton Imaxtree
Cvetlični vzorci so preplavili modne brvi in izložbe, saj jih najdete tako na oblačilih in obutvi kot na številnih modnih dodatkih, navdušili pa so tudi 
oblikovalce.

Zelo rada imam cvetlične vzorce, vsekakor pa ne vse zapovrstjo. Biti morajo točno določeni, ni vsak motiv v redu – daleč od tega,” poudarja modna oblikovalka Vladi Kralj (Ymocion Design). Njeni letošnji cvetlični potiski izžarevajo svežino, prineseno iz preteklosti 
v sedanjost.

Ženstveno in ljubko

Kolekcija je namenjena vsem ženskam, ki s svojo individualnostjo rade nevsiljivo izstopajo, so kreativne in sposobne, obenem pa ženstvene in ljubke. Veliko je svetle barve, umazano rožnate in pudraste, v veliki meri z dodatkom pastelne modro-zelene in svetle koralno rdeče,” o novostih pravi Kraljeva.

Tudi za moške

Izbor rožic je letos res pester – od drobnih, nežnih cvetlic v pastelnih tonih do vpadljivih velikih rož intenzivnih barv. Kombinirate jih lahko z drugimi vzorci, kot so pike in črte; če bi radi zacveteli minimalno, pa se odločite za le kakšen modni cvetlični dodatek: nakit, torbico, pas, denarnico ... Po cvetlicah lahko brez sramu posežete tudi moški. Majhen detajl na rokavu ali kar cela srajca z drobnim potiskom vas bo naredila romantične, a še vedno možate.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.