Šport
27 ogledov

''Naj še katera druga dobi porscheja''

marija šarapova EPA
Marija Šarapova je po presenetljivem porazu v drugem krogu turnirja v Stuttgartu v šali dejala, da je želela avtomobil luksuzne znamke Porsche prepustiti še kateri drugi tenisačici.

Trikratno branilko naslova je v drugem krogu turnirja v Stuttgartu, kjer zmagovalka poleg denarne nagrade prejme tudi avtomobil znamke Porsche, šokirala domačinka Angelique Kerber.

Šarapova je v glavnem mestu zvezne dežele Baden-Württemberg nanizala tri zaporedne lovorike (2012, 2013, 2014), po hitrem porazu v drugem krogu pa ni bila pretirano razočarana, saj ji v domači garaži, predvidevamo, že primanjkuje prostora.

''Konec koncev sem porscheja že osvojila, zato ga naj tokrat dobi katera druga. Kako sem prijazna,'' je na tiskovni konferenci dejala Rusinja, ki podobno kot Rafael Nadal slovi po tem, da na obračunu nikoli ne poškoduje svojega loparja.

''Pogosto si ga želim razbiti. Občutek imam, da ga nekoč bom, vendar se bojim pokroviteljev. Ne vem, kaj bodo rekli. To bi bil velik šok. Drugi igralci imajo ogromno loparjev. Jaz jih imam 20 na sezono, tako da ne vem, kaj bi naredili, če bi jih polomila,'' je v šaljivem slogu nadaljevala Šarapova, nato pa zaključila v bolj resnem tonu. ''To ni moj način sproščanja jeze,'' je pojasnila.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.