Šport
41 ogledov

Naj se pove resnica o Michaelu Schumacherju

michael schumacher EPA
Nekdanji menedžer Michaela Schumacherja je prepričan, da je napočil čas, da družina razkrije resnico.

Sedemkratni svetovni prvak formule 1 Michael Schumacher je že več kot tri leta prikovan na posteljo po nesrečnem padcu na smučišču v  francoskem Meribelu. Po dolgotrajnem in finančno zelo dragem zdravljenju se njegovo stanje ni popravilo.

"Že mesece govorim njegovi družini, da je napočil čas, da pove resnico o njegovem stanju. Čas je, da prekinejo tišino in da milijoni Michaelovih navijačev izvedo, kaj se digaja," je dejal dolgoletni menedžer dirkača Willi Weber.

"Počutim se, kot da bi z glavo udarjal v zid. Ne želijo me poslušati," je še povedal Weber, ki je nad Schumacherjevo kariero bdel že pred dirkačevo selitvijo v formulo 1 in bil kasneje prisoten pri vseh sedmih naslovih izjemnega Nemca.

"Vedno, ko mi zazvoni hišni telefon, upam, da bo na drugi strani Michael in da me bo vprašal, kako sem," je zaključil Weber.

Komentarjev 3
  • korisnik_3121 19:55 21.januar 2017.

    To samo dela denar !!!!

  • marialorca 08:11 21.januar 2017.

    "je že več kot tri leta prikovan na posteljo" in se zavestno ne odziva ...... ..... ..... Vsi okoli njega pa izčrpavajo blagajno, ki jo je v svoji karieri polnil, ter pričakujejo, da bo od njegovih sponzorjev še kaj v ...prikaži več mošnjo kapnilo .... .... Komu to ni jasno? .... Če bi šlo MS na boljše, bi že davno vsem to povedali in na milijon TV-jih prikazali. .... Zares mu želim, da se "pobere" in da začne funkcionirati.

  • matermila 08:01 21.januar 2017.

    Mislim,da tu ni kaj dosti za povedat,Michael je rastlina,ki jo umetno držijo pri življenju.Zakaj?Ne bi vedel,je pa lahko več razlogov,ki verjetno nimajo kaj dosti opraviti z mislijo na okrevanje.Pustite človeku da odide in ga nehajte mučiti zaradi svoje sebičnosti.