Šport > Nogomet
18 ogledov

Najbolj ga navdušuje Fiorentina

Fabio Liverani Josip Iličić Ilicic Žurnal24 main
Slovenski reprezentant Josip Iličić je razkril, da ga od nogometnih klubov, ki se zanimajo za njegov prestop, najbolj navdušuje Fiorentina. Že pred časom smo poročali, da naj bi bil napadalni vezist Palerma pred podpisom z Violami iz Firenc.

Josip Iličić po koncu sezone zapušča Palermo, ki je izgubil mesto v italijanski Serie A, še vedno pa ni povsem jasno, kje bo 25-letni slovenski reprezentant nadaljeval kariero.

Na mizi naj bi imel ponudbe Bayerja in Leverkusna, AS Rome, AC Milana, Napolija in Juventusa, očitno pa ga je najbolj prepričala ponudba Fiorentine. Slovenski nogometni reprezentant je zatrdil, da si želi ostati v Italiji, saj ga ne zanimajo velika imena, ampak prihodnost in ambicije kluba. ''V letošnji sezoni me je najbolj navdušila Fiorentina. Lani so se borili za izpad, letos za Ligo prvakov. So edini, ki so nadigrali Juventus. Igrajo zelo napadalno in to mi je všeč,'' je za spletni portal Nogomania povedal 25-letnik.

Iličić je zavrnil navedbe Gazzette dello Sport, da je že podpisal s Fiorentino, Palermo pa je odškodnino za njegov prestop ocenil na 15 milijonov evrov.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.