Magazin > Lepota & telo
19 ogledov

Najbolj modni zvezdniški pari

Victoria in David Beckham
1/10
Fame Flynet
So vam všeč modno usklajeni pari? In ne, v mislih nimamo tega, da oba nosita rožnato majico ali karirasto srajco! Všeč so nam zvezdniški pari, ki izstopajo tako na ulici kot na rdeči preprogi. Njihov stil lahko brez slabe vesti posnemate.

Seveda ne moremo mimo tega, da med najbolj modno usklajene pare ne bi na prvo mesto postavili zakonca Beckham, saj se oba v modnem svetu odlično znajdeta – ona kot priznana modna oblikovalka, on kot obraz in telo znane modne hiše z ulično modo.

Kako biti vedno brezhibno urejena, ve tudi znana ameriška stilistka Olivia Palermo, ki zavistnih pogledov ne pritegne le nase, ampak so ti namenjeni tudi zaročencu Jonannesu Hueblu. Vedno modno usklajena sta tudi Jessica Alba in Cash Warren, z modnim izborom rada presenetita tudi Kate Bosworth in Michael Polish.

Navdušujeta tudi Eva Mendes in Ryan Gosling, prav tako Tamara Ecclestone in Jay Rutland. Med bogatimi in slavnimi, ki modnih kritikov nikoli ne razočarajo, sta tudi Angelina Jolie in Brad Pitt ter Beyonce in Jay-Z.

Ne smemo pa pozabiti niti na sestre in lastnice modnih prodajaln Kardashian. Družinska zmagovalca sta vsekakor Kourtney Kardashian in Scott Dickins, mesto na lestvici modno usklajenih parov pa si, čeprav Kim pogosto modno greši, zaslužita tudi Kim Kardashian in Kanye West.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.