Slovenija
33 ogledov

Najbolj mu je pri srcu Pahorjev

Avtogrami
1/4
Anže Zadravec
18-letni Anže Zadravec se je kljub številnim aktivnostim lotil še enega hobija: zbira namreč avtograme voditeljev z vsega sveta.

Zbiranja se je lotil sistematično. "V svoji bazi podatkov imam 205 držav, tudi tiste, ki niso podprte z strani Združenih narodov in za vsakega do kdaj mu traja mandat, povezavo na stran urada voditelja ter drugo. To mi omogoča tudi primerjavo, koliko je žensk, kraljev in vse drugo ter vodenje evidence, katere avtograme še potrebujem," je pojasnil Anže. Trenutno ima v zbirki 16 avtogramov - nekaj si jih lahko ogledate v zgornji galeriji.

Stike naveže preko spleta: "Po nekaj izmenjanih sporočilih jim posredujem domači naslov ter čez nekaj dni, lahko pa tudi tednov, me doma čaka avtogram."

Pravi, da so najbolj želi pridobiti še kakšen avtogram kralja ali kraljice ter papeža Frančiška, na vrhu seznama želja so tudi avtogrami predsednikov ZDA ali Rusije.

Od tistih, ki jih je že zbral, pa mu je najbolj pri srcu avtogram slovenskega predsednika Boruta Pahorja. "Saj je domovina le domovina. Zelo ponosen pa sem tudi na avtograme, ki prihajajo z drugih celin," še dodaja Anže.

Komentarjev 4
  • ac-dc 21:13 11.avgust 2013.

    "Nosi si ga kući ako ti se sviđa", bi rekl naši južni...

  • mark.kralj 18:43 11.avgust 2013.

    Kisle kumarice so huda stvar...to pa je novica!

  • Oxxo 15:30 11.avgust 2013.

    Kaj sluz naredi... zleze človeku pod kožo... fuj fej fuj... Pahor = glumac na kvadrat!