Šport
46 ogledov

Najbolj osovražen klub v Angliji je ...

diego costa gabriel chelsea arsenal EPA
Pri Mirrorju so izvedli anketo kateri klub angleški ljubitelji nogometa najbolj sovražijo.

Chelseaje na lestvici prehitel Manchester United, a ne zaradi razloga, ki bi si ga pri londonskem klubu želeli. Po anketi, ki so jo izvedli pri Mirrorju, so modri najbolj osovražen klub v Premier League med pristaši ostalih angleških klubov.

Chelseaju in Untedu sledijo Liverpool, Manchester City in Arsenal. Na drugi strani lestvice se je znašel majhni Bournemouth, ki mu je sledil aktualni prvak Leicester City. Ta je z dosežkom v minuli sezoni očitno požel kar nekaj simpatij med pristaši ostalih ekip.

Po zbranih podatkih Chelsea sovraži kar 91 odstotkov navijačev Tottenhama, kar je celo za odstotek več kot znaša odstotek 'sovražnosti' do tradicionalnega rivala Spursov Arsenala. Največje sovraštvo v odstotkih pri Manchester Cityju in Liverpoolu sicer vzbuja Manchester United. Kar 96 odstotkov navijačev Cityja in 93 odstotkov Liverpoola je sovražno razpoloženih do rdečih vragov.

Lestvica 'osovraženosti':
1. Chelsea
2. Manchetser United
3. Liverpool
4. Manchester City
5. Arsenal
6. Tottenham
7. Stoke City
8. West Ham United
9. Sunderland
10. West Bromwich Albion
11. Crystal Palace
12. Everton
13. Hull City
14. Middlesbrough
15. Swansea City
16. Southampton
17. Watford
18. Burnley
19. Leicester City
20. Bournemouth

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.