Magazin > Odnosi in prosti čas
642 ogledov

Najbolj prijetni ljudje so rojeni v tem znamenju

zabava Profimedias
To znamenje obožujejo prav vsi!

Pravijo da so najbolj prijetne osebe rojene v znamenju tehtnice, saj težijo k ravnotežju, redu in enakosti. Privlačijo ljudi s težavami, saj so pravični in, preden podajo svojo sodbo, preverijo vse plati zgodbe. Tehtnica vam bo pomagala iz zagate, vas poslušala in podpirala. Najbolj jih ob živce spravlja negativnosti, zato se radi vmešavajo v prepire in jih poskušajo pomiriti.

Ljudi, ki so rojeni v tem znamenju, boste hitro vzljubili, saj so izjemno šarmantni. Ob njih se vsak počuti dobro, saj sogovorniku posvečajo vso svojo pozornost. Zelo so pozorni na čustva drugih. So rojeni diplomati. Želijo si miru in smeha.

Tehtnice so tudi zelo občutljive, še zlasti, če se spravljate na njihove najbližje. Ne znorijo tako hitro, ko pa jih popade jeze … Bog pomagaj!

Ljubijo z vsem srcem. Nihče ne ljubi tako močno kot tehtnica, zato spadate med srečneže, če ste osvojili njihovo srce. So vdani in zvesti ter verjamejo v ljubezen na prvi pogled. Ne vabite jih v svojo posteljo, če si ne želite zveze, saj jih seks za eno noč ne zanima.

So tudi kreativne duše, ki želijo svetu pomagati. Rojene vodje.

Tehtnice boste takoj prepoznali, saj so ponavadi zelo privlačne. Vlada jim namreč Venera – planet lepote in ljubezni. Cenijo vse, kar je lepo. Obožujejo umetnost in imajo zelo dober okus.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.